Loading...

TOP 5 tipů na zimní výlet

Tipy a novinky

Výlet do ZOO Praha, Oteplení, obleva na horách a sluníčko nás stáhlo ze sjezdovky a vyrazili jsme na výlet do pražské ZOO. Kromě nového přírůstku malé Gorily zde prakticky můžete pozorovat bez omezení snad všechny ostatní zvířata. Své si tady najdou snad všichni včetně dětí! Více o výletu ZOO PRAHA

Tip: další ZOO a BOTANICKÉ ZAHRADY V ČR, Výlety v Praze

Česky Krumlov, toto malé, ale zároveň kosmopolitní město, které je od roku 1992 zapsáno na seznam světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO láká turisty z celého světa svojí výjimečnou atmosférou - malé křivolaké uličky, romantické zákoutí, unikátní komplex měšťanských domů a nad tím vším dominanta v podobě zámku. Více o výletu ČESKÝ KRUMLOV nebo přímo ZIMNÍ VÝLET DO ČK.

Tip: další výlety - Jižní Čechy

Zámek Telč – zavítejte do světa pohádek. Nikdy jste ho nenavštívili, ale přece jen jeho podoba a interiéry jsou vám určitě velmi známé. Jak je to možné? Odpověď je snadná, zámek je tak kouzelný a pohádkový, že se na něm točí spousty filmů a pohádek. Filmové štáby toto místo vyhledávají nejen kvůli samotnému zámku, ale i pro jeho nádhernou zámeckou zahradu. Více o výletu na ZÁMEK TELČ

Zimní výlet na Svatý Kopeček u Olomouce. Pokud hledáte nějaký tip na zimní výšlap, nechcete do hor na sníh a přece jenom se chcete dostat pryč z městského smogu, nabízím pěší výstup na Sv. Kopeček u Olomouce. Možná se trochu zadýcháte, možná zapotíte, ale samotný rozhled od kostela stojí určitě za trochy námahy. Méně zdatní jedinci mohou pochopitelně využít autobusu číslo 11 či auta a až sem dojet. Více o procházce na Svatý Kopeček.

Zámek Dětenice bude otevřen i přes zimu. Středověký hotel je skutečně unikátní, původní skladiště píce ze 13. století bylo v roce 2009 přestavěno a vzniklo tak 81 pokojů, v nichž můžete strávit nezapomenutelnou noc. Po vstupu do hotelu Vás přivítá mnich či staročeská recepční, setkáte se s žebračkou a před dveře pokoje Vás zavede trpaslík s lucernou. Pro děti nadále pokračují STRAŠIDELNÉ SOBOTY. Více o výletu do DĚTENIC.

Další tipy od redakce Turistika.cz:

Poslední aktualizace: 7.1.2013
TOP 5 tipů na zimní výlet na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu