Loading...

Trabantem do posledního dechu - v kinech od 17.3.2016!!!

Tipy a novinky

A je to tady - dlouho očekávaná premiéra filmu Dana Přibáně - Trabantem do posledního dechu přichází do kin 17.3.2016.

Posádky dvou žlutých trabantů, polského Fiatu neboli malucha, Čezety, Jawy a dokonce i dvou invalidních vozíků vyrazily z australského Perthu a během půlroční dobrodružné výpravy projely Východní Timor, Indonésii, Malajsii a Thajsko.

Foto: Bekmen

Nepředpokládám, že by v okruhu lidí, kteří cestují, nebo se o cestování alespoň zajímají, byl někdo, kdo by tuto partu na bakelitových ořích neznal. Už v průběhu své poslední cesty své příznivce zásobovali zprávami z cesty a teď si konečně všichni mohou jejich půlroční dobrodružství užít na vlastní oči - na plátnech kin. Měl jsem to štěstí film vidět už v předpremiéře, čili mám proti vám ostatním určitý náskok. Z děje filmu toho moc neprozradím, protože vám nechci kazit zážitek, jen doporučuji - běžte na něj do kina! Proč? Protože je prostě boží! Děj filmu je pochopitelně podobný, jako u předcházejících expedic = jízda, nehoda, oprava, jízda, oprava, oprava opravy, nehoda... - ale přesto to není to stejné. Jistě, nejsme v Jižní Americe - Austrálie je jako kulisa jiná. Zároveň ale film odráží i vývoj techniky - více osobních kamer, nebo záběry z dronu - to dělá film zajímavější a diváka více vtahuje do děje. Jestli jste někdy měli nehodu na motorce, pak bude určitě bolestně vzdychat při záběrech z kamery umístěné na helmě. A při záběru kdy jede Trabant po dvou kolech se vám určitě strachem také zastaví srdce.

Ale nebojte se, film vás nebude jen strašit. Humoru a černého humoru je v něm dostatek - proč sebou jinak brát na cestu vozíčkáře!?! Čeká na vás i "ekologické okénko" - pro ty, kdo si nedokážou představit zvěrstvo páchané na přírodě pod vlajkou palmového oleje.

Sečteno, podtrženo - v kině se určitě nebudete nudit a budete hltat kilometr za kilometrem spolu s posádkou. Film vás pobaví, poučí, postraší a ukáže vám, že "Svět patří těm, co se neposerou!" A to není určitě málo...

http://tichomori.transtrabant.cz/

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=07IeWzSIDvs

Poslední aktualizace: 11.3.2016
Trabantem do posledního dechu - v kinech od 17.3.2016!!! na mapě
Autor: Bekmen
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu