Loading...

Trendy v cestování: Špičkový poker se hraje nejen ve světě

Tipy a novinky

Ve světě cestování se trendy nemění až tak často, někdy jsou však cíle některých velice nevyzpytatelné až bizarní. Někteří cestují za poznáním, někteří za odpočinkem, někteří čas od času zajdou nebo vycestují na partičku kvalitního pokeru.

Legenda mezi karetními hrami zvaná poker se začala vyvíjet v průběhu 20. století v USA, dnes již známe na více než 1000 různých druhů pokeru. Kouzlo je v každé hře – každá je unikátem. Poker je jazykem, jímž se dohovoříte, ať už jste kdekoli, neboť hráči po celém světě používají tytéž triky, totožné výrazy a podobné varianty hry. Nejrozšířenějším variantou je Texas hold 'em poker, který se v současnosti těší největší popularitě.

Obrovský boom pokeru byl zapříčiněn rozvojem internetu. Pro profi hru totiž od té doby nemusíte nikam jezdit, navštěvovat blízké či daleké bary a casina a nechat protihráče a přihlížející okoukat svůj propracovaný styl hry. Díky internetu a Partypoker můžete svádět ty nejlepší hry přímo ze svého domova, postačí Vám pouze počítač připojený k internetu. Bavilo by vás živit se hrou pokeru? Pokud pravidelně trénujete a jste v něm opravdu dobří, pouhých pár partiček vám může zajistit živobytí na měsíce dopředu. Hodně štěstí!

Poslední aktualizace: 22.10.2012
Trendy v cestování: Špičkový poker se hraje nejen ve světě na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu