Loading...

Turistický veletrh Chemnitzer ReiseMarkt

Tipy a novinky

7. - 9. ledna 2011

Chemnitz, Německo

V lednu se bude v Chemnitzu, tedy kousek za našimi hranicemi, konat již osmý turistický veletrh Chemnitzer ReiseMarkt. Na minulém ročníku zaplnilo přes 240 vystavovatelů, spolků a svazů do posledního metru atrium a halu 1 výstaviště v Chemnitzu.

Po tři dny bude návštěvníkům nabízena a představována široká škála turistických produktů a služeb, každý se bude moci informovat o nejrůznějších možnostech dovolené. Velmi přitažlivě a pestře je také koncipován doprovodný program. Vedle klasických volnočasových aktivit jako je turistika, lyžování či cyklistika, budou představeny i novinky v trávení volného času. Nebude chybět například letní biatlon, wellness dovolené či produkty podporující zdravý životní styl.

Loni v dotazníku 93 procent návštěvníků odpovědělo, že veletrh přesně splnil jejich představy a 95 procent návštěvníků vyjádřilo úmysl veletrh opět v příštím roce navštívit.

V roce 2011 je Česká republika partnerskou zemí veletrhu a celou českou účast zajistí agentura CzechTourism.

Turistický veletrh Dresdner ReiseMarkt

28. - 30. ledna 2011

Drážďany, Německo

Koncem ledna příštího roku se celé tři dny bude vše točit okolo nejkrásnějších dnů vašeho roku - vaší dovolené. Druhý největší veletrh cestovního ruchu v bývalém východním Německu nabídne všem návštěvníkům nejrůznější destinace pro dovolenou či relaxační víkend. Již sedmnáctý ročník představí možnosti, jak strávit aktivně dovolenou, jak efektivně relaxovat a nabýt nových sil.

I přes složitou ekonomickou situaci uvedlo 80 procent dotázaných návštěvníků, že se nehodlají připravit o vysněnou dovolenou. Pro 79 procent návštěvníků ovlivňuje výběr dovolené cena a právě na veletrhu mají nepřebernou možnost porovnat jednotlivé nabídky a také využít veletržních slev. Na veletrhu bude nabízena i celá řada krátkodobých dovolených, víkendových cest či pobytů.

V rámci celého veletrhu probíhá doprovodný program, rodinám je nabízeno hlídání dětí a každá vstupenka obsahuje los do tomboly, takže návštěvníci mohou vyhrát hodnotné ceny jako wellness pobyt, desetidenní cestu do Lisabonu nebo plavbu na křižníku.

Rovněž na tomto veletrhu bude Česká republika partnerskou zemí.

Poslední aktualizace: 24.9.2010
Turistický veletrh Chemnitzer ReiseMarkt na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu