Loading...

Ulman vyhrál Šumavský MTB maraton České spořitelny

Tipy a novinky

Matouš Ulman z týmu Česká spořitelna-Specialized ovládl závod seriálu Kolo pro život na Zadově, kterým byl Šumavský MTB maraton České spořitelny.

Pro Matouše je to druhé vítězství v řadě, před týdnem vyhrál závod Praha-Karlštejn Tour. Na trati dlouhé 61 kilometrů získal Ulman skalp olympionika Jana Škarnitzla, který na Šumavě obsadil druhou příčku. Třetím nejlepším mužem Šumaváka se stal Jan Hruška (Toyota Dolák MTB). Nejrychlejší ženou byla Škarnitzlova sestra Jitka.

Byl to pro mě hodně těžký závod, ráno před startem jsem se moc dobře necítil. Až do Vimperku jsem se dost trápil, ale pak jsem se naštěstí rozjel,“ řekl Ulman po závodě, v němž o vítězství rozhodl až v závěrečném kopci pod můstky. „Honzovi Škarnitzlovi jsem se maličko vzdálil a náskok už jsem si pohlídal,“ popsal vítěz.

Výsledky - 61 km, muži: 1. Matouš Ulman (Česká Spořitelna-Specialized) 2:12:51 hod., 2. Jan Škarnitzl (Sram Runbena Trek) + 41, 3. Jan Hruška (Toyota Dolák MTB) + 2:09, 4. Ivan Rybařík (Čistý sport-Cannondale) + 6:43, 5. Martin Stošek (Česká spořitelna-Specialized Junior) + 6:49 min. Ženy: 1. Jitka Škarnitzlová (Giant Cycling Point) 2:54:05 hod., 2. Zuzana Neckářová (Alltraining.cz-Lawi) + 1:35, 3. Lenka Cibulková (Lawi Team) + 6:16.

Poslední aktualizace: 5.8.2013
Ulman vyhrál Šumavský MTB maraton České spořitelny na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu