Loading...

Užijte si netradiční zimní dovolenou. Plujte na výletní lodi Středomořím s Lucií Bílou!

Tipy a novinky

Pokud chcete strávit zimní dovolenou netradičně, zkuste plavbu po středomořských vodách a navíc se speciálním koncertem Lucie Bílé přímo na palubě. Cestovní kancelář Polster & Pohl, po úspěchu plavby s koncertem Karla Gotta, přináší nově zajímavou dovolenou na luxusní výletní lodi MSC Splendida spojenou s exkluzivním vystoupením jedné z nejpopulárnějších českých zpěvaček. Od 4. do 13. ledna 2013 se můžete bezstarostně a stylově zahřát příjemným středomořským klimatem a na zastávkách poznat několik krásných destinací.

A dovolená to nebude jen tak ledajaká. Poznáte nejzajímavější místa západního Středomoří, přenesete se od divů dob minulých do pulsujících metropolí současnosti, a to vše bez letní tlačenice. Budete mít dostatek času navštívit Barcelonu, Tunis, Palermo či Řím. Navečer vás potěší známé písničky a autogramiáda Lucie Bílé, která s vámi na palubě stráví celý týden. Na gigantickém plavidle Splendida prostě najdete vše, co při dovolené můžete potřebovat.

Na lodi dlouhé 333 metrů se snoubí nejmodernější technologie a výjimečné pohodlí. Za odpočinkem a zábavou můžete navštívit některé z mnoha nejrůznějších zařízení. Je zde pro vás připraveno 6 restaurací, divadlo, kasino, diskotéka, bezcelní butiky, 4 bazény, k dispozici jsou ale také speciální herní prostory pro děti, internetový koutek či simulátor Formule 1. Na prvotřídním servisu cestujícím se podílí také moderní sportovní a fitness zařízení či luxusní lázně MSC Aurea Spa, kde si užijete masáže z Bali či vodní procedury jako ze starých římských časů. Lázně vám také pro dokonalou relaxaci poskytnou saunu, tureckou lázeň, solárium, relaxační místnost, thalassoterapii a vířivku. Pro náročné se nabízí VIP služby Yacht klubu. Loď se tak stává exkluzivní destinací sama o sobě.

To vše za velmi dostupnou cenu začínající na 7.999 Kč.

Více informací najdete na stránkách CK Polster & Pohl.

O CK Polster & Pohl
Cestovní kancelář Polster & Pohl je v Německu známá svou kvalitou, servisem a výhodnými cenami. Představuje vysoký standard cestování za atraktivních podmínek. Má více než 15 let zkušeností, přes 275 000 spokojených klientů jen v roce 2011.

Nyní aktivně působí také na českém trhu. Specializuje se na okružní plavby lodí po Středomoří, ale i po jiných evropských mořích, Karibiku a Rudém moři. Vybírá pro vás to nejzajímavější z široké nabídky lodních výletů. To vše samozřejmě s českým servisem a možností autobusové či letecké Dopravy. Aktuální nabídka na www.polster-pohl.cz.

CK Polster & Pohl. Vaše přátelská cestovní kancelář.

Poslední aktualizace: 12.11.2012
Užijte si netradiční zimní dovolenou. Plujte na výletní lodi Středomořím s Lucií Bílou! na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu