Loading...

V KOLÉBCE ITALSKÉHO LYŽOVÁNÍ – MONTE BONDONE

Tipy a novinky

Jen málokde v Itálii si český lyžař užije za málo peněz tolik muziky, jako ve středisku Monte Bondone, jež se za pár let posunulo mezi ta vůbec nejžádanější na našem trhu. Potvrzením kvalit tohoto na první pohled nikterak svou rozlohou majestátního skiareálu (21,5 km sjezdovek) je nebývale vysoký podíl vracejících se klientů, kteří zdejší lyžování okusili.

Lyžařské terény jsou zde ideální úplně pro všechny, především pak pro rodiny s dětmi i méně a středně zdatné lyžaře. Průměrná šířka sjezdovek dosahuje velice slušných33 metrů, což v praxi mimo víkendy znamená být na svahu skoro sami a další lyžaře nemít ani v dohledu.

Nezapomenutelná je pro všechny návštěvníky Monte Bondone především sjezdovka Gran Pista, která si, nejen díky své délce přes 3,5 km a průměrnému sklonu 38 %, vysloužila prestižní ohodnocení Nejlepší sjezdová trať Trentina.

Naleznete zde i na italské poměry ojediněle kvalitní nabídku pro snowboarding včetně halfpipe olympijských rozměrů, boardercrossu a mnoha dalších lákadel pro vyznavače prkna.

Až k samé dokonalosti je na Monte Bondone propracována úprava sjezdových tratí, přičemž potěší stoprocentní pokrytí areálu výkonným systémem umělého zasněžování, jenž je maximální garancí kvalitního a pestrého lyžování i v okrajových termínech sezóny.

Samozřejmostí střediska jsou pohodlná přepravní zařízení sestávající výhradně ze sedačkových lanovek včetně moderní vysokokapacitní sedačky s jedním z největších převýšení v Evropě (impozantních809 metrů).

Většina ubytovacích kapacit je situována téměř na svahu a po celou sezónu jsou zde nabízeny krom týdenních i krátkodobé pobyty na 3 a 4 noci, což není jinde v Itálii zdaleka pravidlem.

Hlavním lákadlem Monte Bondone jsou bezesporu tamní až neskutečné ceny. Kde jinde pořídíte třeba týden v novém čtyřhvězdičkovém hotelu Le Blanc v pěším dosahu sjezdovek s polopenzí a se 6-denním skipasem v ceně 10.890 Kč, abyste ještě měli dítě do 8 let na 3. lůžku ubytované zcela zdarma?

Nejširší nabídku lyžování nejen v Itálii naleznete na stránkách www.nev-dama.cz

A už jen to počasí aby vyšlo…

Poslední aktualizace: 11.1.2013
V KOLÉBCE ITALSKÉHO LYŽOVÁNÍ – MONTE BONDONE na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu