Loading...

Vánoční trhy, advent - Praha 2015

Tipy a novinky

I letos můžete navštívit tradiční vánoční trhy v Praze, které jsou největšími vánočními trhy v České republice.

Vánoční trhy 2015 začnou na Staroměstském i Václavském náměstí 28. listopadu a potrvají až do 6. ledna 2016. Do vánoční atmosféry se ponoří souběžně i náměstí Republiky, a to od 28. listopadu do 30. prosince 2015.

Největší Vánoční trhy v České republice na Staroměstském a Václavském náměstí letos čerpají inspiraci u českého malíře Josefa Lady. V adventní vesničce s desítkami stánků potkají návštěvníci kocoura Mikeše, uvidí vesnické děti hrající si ve sněhu i typického ponocného, jak ho zná každý z obrázků tohoto českého ilustrátora. Novinkou pro návštěvníky budou letos odpočinkové zóny a fotokoutky.

V adventních vesničkách na vyzdobených náměstích si budete moci zakoupit tradiční vánoční dobroty, různé vánoční zboží a drobné dárky pro své blízké a dopřát si oblíbený svařák.

Jako každoročně budou vánoční trhy v Praze doplněny bohatým programem. Chybět nebudou vystoupení dětských pěveckých sborů. Neváhejte a s těmi nejmenšími určitě navštivte dětskou dílničku na Staroměstském náměstí, kde si děti užijí spoustu zábavy. Další tematické akce jsou plánovány na Mikuláše, Štědrý den a Silvestr.

Stánky budou nabízet své zboží od 10 do 22 hodin, ty s občerstvením mohou být otevřeny až do půlnoci.

Zobrazit podrobný program na pódiu Staroměstského náměstí.

Více informací o trzích zde.

Poslední aktualizace: 20.10.2014
Vánoční trhy, advent - Praha 2015 na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu