Loading...

Víkend "za hubičku" v Kutné Hoře

Tipy a novinky

Prázdniny sice končí, ale rozhodně nekončí turistická sezóna! Přemýšlíte, kam vyrazit začátkem září na víkend a nechce se Vám příliš utrácet? Tak přijeďte do Kutné Hory, rozhodně neprohloupíte.

První zářijový víkend Vám nabízí širokou paletu kulturních akcí. Od 5. do 7. září totiž probíhá v Kutné Hoře 21. ročník festivalu Ortenova Kutná Hora. Recitace, soutěž mladých básníků, autorské čtení, ale i výstavy a hudební produkce, na to vše se můžete v rámci festivalu těšit.

6. a 7. září se Kutná Hora a její nejbližší okolí zapojí do celostátní akce "Dny evropského dědictví". Známé i neznámé kutnohorské památky budou během tohoto víkendu přístupné za snížené vstupné či dokonce zdarma. Navíc je připraven bohatý doprovodný program.

V sobotu 6. 9. se děti budou loučit v zahradách GASKu s prázdninami. Divadélko Kůzle, kouzelník, facepainting, karaoke, baletní škola, mažoretky, soutěže pro děti – velké slosování o ceny. Vstup pro všechny zdarma!

A milovníci historie se jistě vypraví "dobývat tvrz" v nedalekém Malešově. Již po dvanácté je připraven zajímavý dobový program a zcela poprvé se návštěvníkům otevřou brány "Přátelského pivovaru Malešov". Budete moci i ochutnat pivní speciály, které jsou již teď v distribuci.

Pro dospělé je tu v sobotu 6. 9. mimořádná večerní kostýmovaná procházka městem "Kutná Hora nestoudná".

Že se to přeci během jednoho víkendu nedá vše stihnout? Inu, to víte, na Kutnou Horu Vám zkrátka ani jeden víkend nestačí Smile!

Poslední aktualizace: 2.9.2014
Víkend "za hubičku" v Kutné Hoře na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu