Loading...

Vinařské jaro začíná ve Valticích – vstupte do něj rekordním přípitkem!

Tipy a novinky

Mimořádný zážitek, pokus o překonání rekordu v řetězovém přiťukávání nejstarším moravským růžovým vínem Gracie rosé, zpestří program 46. Valtických vinných trhů v sobotu 11. května od 16 hodin. Nenechte si ujít příležitost stát se účastníky přípitku, který se zapíše do České knihy rekordů! Zatím největšího počtu přiťuknutí – 532 bylo na Valtických vinných trzích dosaženo v roce 2009. Letošní Valtické vinné trhy v jízdárně Zámku Valtice jsou všem příznivcům výtečných vín přístupné v pátek 10. května od 14.30 do 23 hodin a v sobotu 11. května od 10 do 23 hodin.

Valtické vinné trhy patří k nejprestižnějším výstavám v České republice i ve střední Evropě, s tradicí sahající až do roku 1858 jde o vůbec nejstarší výstavu a degustační expozici u nás. Vrcholná vinařská událost jara každoročně přiláká tisíce návštěvníků z celé republiky, kteří si nenechají ujít jedinečnou příležitost na jednom místě ochutnat první ucelené kolekce mladých vín ročníku 2012 od desítek nejlepších českých a moravských vinařství a také zajímavé kolekce vín ze zahraničí. Mezi přibližně tisícovkou vzorků nebudou chybět vína ověnčená prestižním titulem Champion VVT 2013 v kategorii bílé víno, červené víno a zahraniční víno, ani další medailová vína.

Jednorázová vstupenka na 46. ročník Valtických vinných trhů: 60 Kč, chutnačka: 40 Kč, 1 kupon na víno: 5 Kč, katalog: 40 Kč.

Více informací na www.vinnetrhy.cz

Poslední aktualizace: 7.5.2013
Vinařské jaro začíná ve Valticích – vstupte do něj rekordním přípitkem! na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu