Loading...

Vítejte ve znovuzrozených Dětenicích!

Tipy a novinky

Na okraji Českého ráje, 69 km od hlavního města, najdete malebné místo obklopené lesy a rybníky, místo, které bylo málem zapomenuto i když jeho historie sahá až do první poloviny 11.století.

Vítejte ve znovuzrozených Dětenicích.

Pozdně barokní zámek v Dětenicích můžete navštívit celoročně. V jeho prostorách uvidíte kromě jiného i unikátní sbírku zbraní maltézských rytířů a seznámíte se s bohatou historií tohoto místa.

Pokud ale máte rádi historii trochu jinak a třeba se i rádi trošku bojíte nebo zda potřebujete napravit své ratolesti, přijeďte na zámek v sobotu.

Každou sobotu od 10:00 do 17:00 hodin v zámeckých komnatách, při velmi netradiční prohlídce v doprovodu čarodějnice, potkáte opravdová strašidla, čerty a další nadpřirozené bytosti. Prožijete chvilky strachu, napětí ale i smíchu.

Tento celoroční sobotní program je vhodný pro všechny děti, ale víme, že pobaví i dospělé návštěvníky.

Neděle jsou v Dětenicích věnovány těm, co mají rádi pohádky.

Na chutný oběd a dobré pivo si zajdete do středověké krčmy, která je vyhlášená svými specialitami. Prostředí a atmostéra nepoznaného středověku okouzlí malé i velké hosty. Večer je pro vás v krčmě připraven i doprovodný program. Šermíři, fakír, živá dobová hudba a mnoho dalších, kteří se postarají o napětí a zábavu.

Ani za ubytováním nemusíte putovat daleko, najdete ho jen kousek od zámku a krčmy.

Klasickou rodinnou atmosféru nabízí hotel Rustikal.

Chcete-li však i noc prožít ve stylovém středověkém prostředí, ubytujte se v unikátním Středověkém hotelu***, který je jako jediný v České republice zařazen do řetězce unikátních hotelů světa "Unusual & Unique Hotels of the World".

Naprosto unikátní interiéry tohoto hotelu Vás zcela okouzlí a prožijete zde noc, která se pro vás stane nezapomenutelným zážitkem.

Jako jeden z mála českých turistických cílů je o prázdninách Zámecký resort Dětenice otevřen i v pondělí. Můžete navštívit barokní zámek, prohlídku historického pivovaru, Dětenické peklo a občerstvit se můžete ve Středověké krčmě.
SPECIÁLNÍ LETOŠNÍ AKCE
Volné pondělky v Dětenicích - všechny děti do 15 let mají vstup do dětenického pekla ZDARMA a všichni dospělí od 18 let mají vstup na prohlídku pivovaru s ochutnávkou piva také ZDARMA!! AKCE PLATÍ CELÉ PRÁZDNINY!!!
DĚTENICE DĚTEM Úterý a středa, dětí je třeba - Pro děti do 14 let v doprovodu platících dospělých (1 dítě – 1 dospělý, 2 děti – 2 dospělí, 3 děti – 3 dospělí)

mají všechny vstupy na zámek, do pekla, do pivovaru a na rytířský turnaj ZDARMA!!
A ještě k tomu oběd – Krůtí steak na grilu s ½ pečenou bramborou v naší vyhlášené Středověké krčmě také ZDARMA!! = 1x oběd ZDARMA pro 1 dítě pouze, když 1 dospělý si objedná z jídelního lístku oběd pro sebe

Velké letní rytířské turnaje - 80-ti minutové nezapomenutelné vystoupení neohrožených jezdců a statných koní na zámeckém kolbišti. Pro návštěvníky je připravena krytá tribuna i Královská lóže. Toto vystoupení se koná každý den (mimo pondělí) vždy ve 14 hodin. (Vstupné dospělí 195,- důchodci / mládež 12-18let -155,- děti 3-11 let 95,-)

Zámecký Resort Dětenice, 507 24 Dětenice

tel.: 493 596 132
fax.: 493 596 434
info@detenice.cz

www.detenice.cz

Poslední aktualizace: 22.3.2012
Vítejte ve znovuzrozených Dětenicích! na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu