Loading...

Vydejte se za krásami Česka!

Tipy a novinky

Objevte pozoruhodná místa České republiky, protkaná dávnou historií, spojená s nevšedními zážitky. Ač je naše republika malá svým rozsahem, ukrývá mnoho krás v podobě historického a kulturního dědictví, malebných měst, průzračných řek i zajímavých přírodních úkazů.

Praha – historické město mnoha možností

Nejenom v srdci naší republiky, ale celé Evropy leží stověžatá Praha. Nejenom my Češi, ale lidé přijíždějící s celého světa stále znovuobjevujeme historické skvosty a romantické kouzlo starobylé Prahy. Ubytování a hotely v Praze přinášejí prvotřídní servis a způsob, jak si dopřát romantické procházky v historickém centru Prahy, nevšední výlety za krásami naší metropole i možnost vychutnat si neotřelé sportovní zážitky.

Hotely v Praze jsou dostupné každému, v pestré paletě najdete cenově výhodné ubytování i luxusní hotely s komplexními službami pro ty nejnáročnější.

Český Krumlov – romantická atmosféra malebného městečka

Historické bohatství oceněné mezinárodní organizací UNESCO, nezaměnitelnou atmosféru malebného města i přírodní krásy jižních Čech v sobě snoubí Český Krumlov. Ubytování Český Krumlov je pak možností, jak strávit noc v historickém centru města, lemovaného půvabnou řekou Vltavou.

Ubytování v Českém Krumlově zahrnuje jednak královské ubytování v některém z místních hotelů či penzionů, jednak romantické ubytování na břehu Vltavy, cenově dostupné i pro ty, kteří si chtějí město užít prostřednictvím zážitkové jízdy na vodě.

Ostrava – svérázná metropole severní Moravy

Možná vaše cesty směřují na severní Moravu. Navštivte také zdejší metropoli nedílně spojenou s hornictvím a hutnictvím. Netradičně pojaté město nabízí i kulturní vyžití nejenom v podobě jednoho z největších hudebních festivalů u nás.

Hotely v Ostravě nabízejí komfortní služby pro všechny typy návštěvníků, samozřejmostí je i gastronomický servis a kuchyně, ve které nechybí tradiční české speciality. Výhodou ubytování v Ostravě je i nižší cena ve srovnání s ostatními českými velkoměsty.

Hotel Ostrava představuje celou paletu nejrůznějšího ubytování všech kategorií.

Poslední aktualizace: 28.2.2012
Vydejte se za krásami Česka! na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu