Loading...

Vyhrajte víkendové wellness pobyty s milujemewellness.cz

Tipy a novinky

Milujemewellness.cz, přední portál s nabídkou zaměřenou na wellness pobyty, víkendové pobyty a lázeňské pobyty rozdává každý měsíc wellness víkend pro dva. Vyhrajte ho i Vy! Souteže se může účastnit každý, kdo v průběhu měsíce rezervuje pobyt v jakékoliv výši. Každý měsíc losujeme ze všech našich zákazníků výherce, který obdrží zcela zdarma víkendový pobyt pro dvě osoby. Pobyty jsou pravidelně obměňovány, pokaždé do jiného hotelu. Vždy se ale jedná o pobyt pro dvě osoby na dvě noci se stravováním, wellness procedurami a volným vstupem do bazénu či wellness centra. Výběr termínu je na Vás. O aktuální probíhající souteži se dozvíte více informací www.milujemewellness.cz.

Využijte lákavé nabídky a rezervujte si pohodový wellness pobyt na portálu milujemewellness.cz a třeba zrovna vy budete mít štěstí a obdržíte od nás zdarma víkendový pobyt.

Proč by jste měli využívat našich služeb?
Na jednom místě najdete nabídku více než 170 předních českých lázeňských a wellness hotelů prezentujících dohromady přes 1.200 pobytů. Rezervaci pobytu vyřídíme do 2 hodin od zaslání, garantujeme Vám nejnižší cenu pobytů, levněji než v samotných hotelech. U každého hotelu naleznete nezávislé hodnocení našich klientů. Máme pro Vás zajímavý věrnostní program a pravidelné soutěže o pobyty.

Navštivte portál milujemewellness.cz, specialistu na wellness pobyty a přesvědčte se o jeho kvalitách.

Poslední aktualizace: 2.7.2013
Vyhrajte víkendové wellness pobyty s milujemewellness.cz na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu