Loading...

Vyzkoušejte snowkiting nebo mushing v Grund Resort Golf&Ski a na sv.Valentýna přijeďte ochutnat menu

Tipy a novinky

Nebaví vás celý pobyt na horách jenom lyžovat? Máte rádi adrenalin a chcete zažít něco nového? V krkonošském Grund Resort Golf&Ski v Mladých Bukách můžete nově vyzkoušet snowkiting nebo jízdu na psích spřeženích.

Louky golfového hřiště jsou v zimě ideálním místem pro snowkiting. Ptáte se, o co se jedná? Kiting je v podstatě mladá, ale velmi dynamicky se rozvíjející adrenalinová disciplína, která využívá k pohonu jezdce tažného draka (kite, powerkite). A protože se jezdci prohání na lyžích nebo na snowboardu, má tato odnož název snowkitting. Je to nejen skvělá zábava, ale zároveň posílíte celé tělo. Golfové hřiště a louky přímo u hotelu jsou otevřené větru a představují pro tento sport ideální místo.

V Grund Resort Golf&Ski jsou vítáni všichni, kteří mají zájem vyzkoušet si snowkiting nebo se jej naučit perfektně ovládat. Domluvit lze polodenní, denní i více denní kurzy. Cena se pohybuje okolo 1000 Kč na půl dne, záleží na velikosti skupiny.

Pokud si nejste na lyžích či snowboardu tak jisti v kramflecích, můžete vyzkoušet psí spřežení. Psí spřežení neboli mushing je v severských zemích velmi tradiční a stále využívaný způsob přepravy. Z této tradice se postupem času vyvinula oblíbená a nevšední sportovní odvětví. Mushing vám může přinést spoustu zábavy, nové informace a v neposlední řadě krásnou vzpomínku.

Pradávné spojení člověka a psa si navíc můžete otestovat i jako musher, který řídí své spřežení. Ucítíte sílu a rychlost, jakou mají profesionálně trénovaní tažní psi. Cena za 1 hodinu je 2500 Kč a zvládne se vás vystřídat i dvacet.

O hotelu Grund Resort Golf&Ski
4. září 2009 se v Mladých Bukách otevřel Grund Resort Golf&Ski, projekt rodinné společnosti Grund, která v obci úspěšně podniká již od roku 1990. Na místě, kde dosud stálo 9jamkové hřiště, se nově pod hlavičkou Grund Resort Golf&Ski otevřelo 18jamkové hřiště a 4hvězdičkový hotel s relaxační zónou a restaurací. Součástí Resortu je i lyžařský areál. Grund Resort Golf&Ski je členem sítě Asten Hotels.

Svatý Valentýn v Grund Resort Golf&Ski – menu nebo celý speciální balíček

Pokud si chcete užít svátek sv. Valentýna mimo ruch velkoměsta či hodláte drahou polovičku okouzlit romantickým a útulným prostředím, zkuste využít jednu z nabídek krkonošského Grund Resort Golf&Ski v Mladých Bukách.

Přímo na sv. Valentýna připravil šéfkuchař Grund Restaurantu Jiří Středa speciální valentynské degustační menu, složené ze surovin obsahující přírodní afrodiziaka.

Složení menu:
Mořský ďas, raviola z won-ton těsta, řapíkatý celer, beurre rose
Krém z jeruzalémských artyčoků, chips z černého kořene, sakura salátek
Mléčné telecí sous vide, pyré ze sladkých brambor, velouté z bílých lanýžů
Parfait z jedlých kaštanů, pralinka z bílé čokolády a vanilky, lesní ovoce
Domácí čokoládový lanýž s griliášem

Cena je 800 Kč na osobu. Menu slouží nejenom pro hosty hotelu, ale i pro ty, kteří si chtějí udělat do Mladých Buků jenom výlet. Je třeba se ale předem objednat a rezervovat stůl.

Pro zájemce, kteří si chtějí užít Valentýna se vším všudy, je připraven speciální balíček. Pak se můžete nechat hýčkat v luxusním romanticky vyzdobeném pokoji, vychutnat si skvělou večeři za světla svíček v Grund Restaurantu, odpočinout si při masáži a wellness a užít si pohádkovou zimní romantiku.

Valentýnský balíček obsahuje:
Ubytování na 1 noc ve dvoulůžkovém Superior pokoji
Lahev Bohemia Sektu na pokoji na přivítanou
Romantickou dekoraci z plátků růží na pokoji
Welcome Drink
Bohatou snídani formou bufetu
5chodové valentýnské menu s přírodními afrodiziaky
30 minutovou aroma masáž

Cena balíčku pro dvě osoby je 5.129 Kč. Balíček je platný mezi 11. – 17. 2.



Poslední aktualizace: 6.2.2013
Vyzkoušejte snowkiting nebo mushing v Grund Resort Golf&Ski a na sv.Valentýna přijeďte ochutnat menu na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu