Loading...

Vzhůru do Bad Birnbach!

Tipy a novinky

Dobře se vyspat. Vydatně se nasnídat. Objevovat nové věci. To je Bad Birnbach.

V jihovýchodní části Dolního Bavorska, mezi řekami Dunaj, Rott a Inn vyvěrá již 40 let z hloubky mateční horniny horká termální voda. Přesně zde leží lézně Bad Birnbach, které jsou považovány za “zemské lázně” a mezi německými lázněmi mají dobré jméno. Takové hodnocení již zavazuje k jeho udržení.

Zasazeny do šťavnaté zeleně jsou tyto lázně přímo oázou pro ty, kdo hledají odpočinek. Síla však není jen v klidu, ale také v pohybu může člověk dopřát své duši relax, zapomenout na vše okolo a uniknout každodennímu stresu.

Fitness-studio v zeleni pro to skýtá ideální podmínky: nordic walking, jízda na kole, pěší turistika, běhání nebo golf uprostřed barevné přírody – pro každého se zde najde něco. S více než 540 kilometry stezek pro vaše výlety na kole, pěší túry nebo procházky a golfovým eldorádem na 70 hektarech překrásné zeleně nabízí Bad Birnbach nejrůznější možnosti jak trávit volný čas. Na golfovém hřišti Bella Vista Golfpark s úžasným výhledem přes údolí Rottal je každý srdečně vítán. Areál s celkem 45 jamkami nabízí jedno plnohodnotné 18 jamkové hřiště, jedno hřiště na 18 jamkovou hru, driving range, putting green, chipping green, pitching green a 9 jamkové hřiště na krátkou hru, na kterém jsou vítáni i hráči, kteří se s golfem dříve ještě nikdy nesetkali.

Hosté do zemských lázní Bad Birnbach přijíždějí v první řadě díky atraktivitě termálek Rottal Terme. Nic jiného vás totiž neučiní fit a zdravými tak jako plavání a gymnastika v léčivé vodě z Bad Birnbach. Teplo a vztlak jsou terapeuticky velmi cenné a pomáhají jak kloubům, tak svalům. Vztlaková síla vody odlehčuje kloubům, odpor léčivé vody zas vyžaduje sílu a výdrž a harmonizuje průběh pohybu. Ve Vitariu s exkluzivním termálním světem září večer všemi barvami 105 m dlouhý, v Evropě jedinečný termální potok. A kde si člověk užije lépe horko, páru a vůně než v zážitkovém saunovém světě Vitaria?

Bad Birnbach je s Rottal Terme a hřištěm Bella Vista Golfpark součástí bavorské golfové a lázeňské KRAJINY a tvoří tak spolu s dalšími jednu z největších golfových a lázeňských oblastí světa.

Akce „Sommerfrische“

Od 1. do 31. srpna vám v Rottal Terme zpříjemní léto: Během akce „Sommerfrische“ se totiž všechny hodinové vstupenky stávají automaticky vstupenkami celodenními. Ozdravných koupacích zážitků si tedy můžete užívat neomezeně.

Poslední aktualizace: 27.7.2015
Vzhůru do Bad Birnbach! na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu