Loading...

Wasa Sport - ideální volba pro aktivní životní styl

Tipy a novinky

Během chladného zimního období se mnozí z nás už nemůžeme dočkat slunečných dnů, kdy opět vyrazíme na výlet. S našimi nejbližšími se vydáme za dobrodružstvím a poznáním krás přírody. Při takové hezké námaze ale jednomu pořádně vyhládne. Na to je třeba myslet dopředu a na výlet si s sebou připravit chutnou a zdravou svačinu, která nám pomůže doplnit energii.

Pohyb a zdravá strava patří neodmyslitelně k sobě. Konzumací lehčích jídel naše tělo uspoří energii, kterou by jinak spotřebovalo na trávení tučných pokrmů. Tuto energii pak můžeme využít při zvýšené fyzické aktivitě. Ideální volbou pro všechny, kdo mají rádi sport a pohyb je Wasa Sport.

Křehký žitný chléb Wasa Sport je dobře stravitelný, má nízkou energetickou hodnotu, a lze ho proto každodenně zařadit do jídelníčku nejen jako svačinu, ale i jako součást snídaně nebo lehké večeře. Představuje chutnou alternativu klasického chleba i bílého pečiva. Je vyrobený s celozrnné žitné mouky. Všechna zrníčka jsou použita včetně slupek i klíčků. Každý plátek je navíc posypán žitnými otrubami. Díky vysokému obsahu vlákniny májí chlebíčky Wasa Sport nízký glykemický index. Potraviny s nízkým glykemickým indexem zajistí zasycení na delší dobu.

Tipy:

  • Balení křehkých chlebů Wasa Sport je lehké a nebude vás tížit v batohu ani při náročném výšlapu.
  • Praktickou výhodou výrobků Wasa je také jejich dlouhá trvanlivost (10 měsíců). Mohou být kdykoli po ruce a lze se jimi předzásobit.
  • Tipy na servírování: Ozdobte si svoji Wasu Sport sýrem cottage, paprikou a avokádem či olivami, pochutnejte si na ní s paštikou a nakládanou okurkou nebo se odměňte Wasou se sladkou čokoládovou pomazánkou či medem.
  • Vedle kvalitní stravy nezapomínejte ani na dodržování pitného režimu.
  • Vyzkoušejte i další výrobky Wasa:

Wasa Original, Wasa Delikatess, Wasa Sesam, Wasa Break: 44,90 Kč
Wasa Fibre, Wasa Sport, Wasa Delikatess sesam: 49,90 Kč
Wasa Sandwich smetanový sýr, Wasa Sandwich sýr s rajčaty a bazalkou: 24,90 Kč

Poslední aktualizace: 4.2.2013
Wasa Sport - ideální volba pro aktivní životní styl na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu