Loading...

Wrocław - tipy nejen pro návštěvníky Euro 2012: Za osvěžením do Aquaparku!

Tipy a novinky

Nejen fotbalem žije člověk – mnoho fanoušků to může jistě potvrdit. Z toho důvodu, když je vedro a dětí žádají jiné atrakce než sledování fotbalových zápasů stojí za to navštívit oblíbené místo Wroclawanů - Aquapark Wrocław. Bazény, skluzavky, vířivky, saunarium, zóna Wellness a Fitness centrum pomohou rychle regenerovat síly a poskytnou skvělou zábavu pro celou rodinu.

Aquapark Wrocław je moderní, víceúčelové sportovní a rekreační středisko, ve kterém se nachází rekreační zóna, sauny, fitness centrum, kavárny a bistro. Rekreační zóna se skládá z několika vnitřních a venkovních bazénů– najdete zde bazén s mořskou vodou, plavecký bazén a další atrakce jako jsou divoká řeka nebo bazén s umělým vlnobitím. Hledající zábavu čeká několik tobogánů (třeba multimediální) a milovníky adrenalinů – skokanský můstek a tobogán Turbo. Pro nejmenší návštěvníky je určené brouzdaliště se skluzavkou; jiným ideálním místem pro malé děti je mírný vstup do bazénu s umělým vlnobitím, který imituje vstup do moře. V létě většina návštěvníků vybírá zónu na čerstvém vzduchu, která navíc umožňuje sluneční koupel.

Saunová zóna je komplex suchých saun a pár. Moderní interiéry zajišťují výjimečnou atmosféru, která pomáhá se uvolnit a uklidnit. Mezi dostupné sauny jsou aromatická a kamenná sauna, biosauna, římské lázně a klasické finské sauny. Můžete také využit Kneippový lázně a bazén Thalasso. Jisté zlepšení nálady garantuje návštěva zóny Wellness, kde najdete celou řádu masážních a tělových ošetření.

Příznivce aktivního oddechu čeká moderní a plně vybavené Fitness Centrum, ve kterém se nezapomnělo ani na ty nejmladší. Když rodiče cvičí, o děti se postarají profesionální animátorky v dětském koutku.

Jestli se chystáte navštívit Aquapark na dobu delší než hodina, stojí za to koupit turistickou kartu OpenWroclaw, která nabízí dodatečnou hodinu vodní zábavy zdarma. Více informací najdete na webových stránkách: http://www.parkwodny.wroc.pl/en

Poslední aktualizace: 8.4.2012
Wrocław - tipy nejen pro návštěvníky Euro 2012: Za osvěžením do Aquaparku! na mapě
Autor: Bekmen
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu