Loading...

Zábavní parky, ráj pro děti - Jaké jsou novinky pro sezónu 2012?

Tipy a novinky

Víte, jaký program na víkend vaše děti nejvíce potěší? Každé dítě má samozřejmě trochu jiný vkus, ale zaručeně výletem do zábavního parku nic nezkazíte. Kdo by se totiž nechtěl podívat do světa pohádek, her a zábavy. V sousedním Německu je pěkná řádka zábavních parků pro děti a každý přináší letos nějaké novinky. Pokud vyrazíte s Neckermann CK budete mít servis zkušeného partnera a možnost ubytování v prověřených hotelech. Do říše zábavy se tak dostanete snadno a pohodlně.

LEGOLAND Deutschland - 10 let zábavy a dobrodružství

Rok 2012 je pro LEGOLAND Deutschland v bavorském Günzburgu výroční. U příležitosti 10letého fungování jsou připraveny velkolepé oslavy,“ říká Pavla Sotonová z Neckermann CK. Hosté se mohou těšit na nejrůznější představení, narozeninová překvapení a také na novou atrakci, kteránávštěvníky doslova vynese do vzduchu. Jmenuje se Flying Ninjago a zažijete na ní dobrodružství turbulencí ve výšce 22 m. Neckermann CK sem pořádá autobusové zájezdy a velké skupiny jako školy či školky mohou využít skupinové slevy,“ dodává Sotonová.

Legoland potěší zejména milovníky proslulé stavebnice. Modely z více než 50 000 000 kostiček LEGO se nachází na území velikosti 26 fotbalových hřišť. Naleznete tu osm tematických oblastí s více než padesáti atrakcemi. Například horskou dráhu, na níž pojedete rychlostí 60 km/hod., dvanáctimetrový vodopád nebo setká s ohnivým drakem. Malí badatelé budou obdivovat žraloky a rejnoky v podvodním světě nebo se vydají na expedici do hluboké exotické džungle.

EUROPA-PARK

EUROPA-PARK je dnes největším zábavním parkem Německa a nabízí výběr z evropských zajímavostí na jednom místě. Na rozloze 85 hektarů nabízí více než 100 strhujících atrakcí. Můžete zde zažít bleskové zrychlení na dráze „Blue fire Megacoaster z 0 na 100 km/hod. za 2,5 vteřiny, rodinnou objevnou cestu po sopečném ostrově Island nebo poznávat svět divokých pirátů z Batávie z opravdového voru. Novinkou je gigantická dřevěná horská dráha, která je 1050 m dlouhá, dosahuje výšky 40 m a poletíte na ní rychlostí přes 100 km. Další novinkou je zážitkový hotel ve stylu Nové AnglieBell Rock.

Heide Park Resort

Heide Park Resort se nachází nedaleko Hamburku, patří mezi nejstarší a zároveň nejkrásnější parky v Německu a celý je laděn do pirátské atmosféry. V loňské sezóně atrakce parku obohatila podmořská příšera Krake a pro letošní sezónu byla atrakce rozšířena o téměř hororové prvky. A pokud jsou vaše děti nadšeny piráty z Karibiku, budou se zde cítit jako doma. Mohou bránit poklidnou atmosféru zálivu proti vodním obludám či suchozemským krysám. Ubytovat se můžete v pirátském hotelu Port Royal. „Výhodou pro naše klienty je to, že s námi mohou zapomenout na starosti se zařizováním a soustředit se pouze na zábavu. Nabízíme také různé kombinace ubytování a vstupu do parků za výhodné ceny,“ jmenuje bonusy cestování s Neckermann CK Pavla Sotonová.

Neckermann Cestovní kancelář v rámci koncernu Thomas Cook

Thomas Cook Group plc je druhým největším turistickým koncernem v Evropě. V roce 2010 zajistila celosvětově skupina Thomas Cook dovolenou pro více než 22 miliónů klientů. Thomas Cook působí pod obchodní značkou Neckermann v Německu, Rakousku, Belgii, Holandsku, Francii, Polsku a Maďarsku.

Neckermann Cestovní kancelář v České republice

Neckermann Cestovní kancelář, která patří do skupiny Thomas Cook, působí na českém trhu od roku 2007 a krátké době se zde zařadila mezi důležité zprostředkovatele služeb cestovního ruchu.

Více na www.ckneckermann.cz

Poslední aktualizace: 30.4.2012
Zábavní parky, ráj pro děti - Jaké jsou novinky pro sezónu 2012? na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu