Loading...

Zábavní parky, ráj pro děti

Tipy a novinky

Víte, jaký program na víkend vaše děti nejvíce potěší? Každé dítě má samozřejmě trochu jiný vkus, ale zaručeně výletem do zábavního parku nic nezkazíte. Kdo by se totiž nechtěl podívat do světa pohádek, her a zábavy. V sousedním Německu je pěkná řádka zábavních parků pro dětia každý přináší letos nějaké novinky. Pokud vyrazíte s Neckermann CK budete mít servis zkušeného partnera a možnost ubytování v prověřených hotelech. Do říše zábavy se tak dostanete snadno a pohodlně.

LEGOLAND Deutschland - 10 let zábavy a dobrodružství

Rok 2012 je pro LEGOLAND Deutschland v bavorském Günzburgu výroční. U příležitosti 10letého fungování jsou připraveny velkolepé oslavy,“ říká Pavla Sotonová z Neckermann CK. Hosté se mohou těšit na nejrůznější představení, narozeninová překvapení a také na novou atrakci, která návštěvníky doslova vynese do vzduchu. Jmenuje se Flying Ninjago a zažijete na ní dobrodružství turbulencí ve výšce 22 m. Neckermann CK sem pořádá autobusové zájezdy avelké skupiny jako školy či školky mohou využít skupinové slevy,“ dodává Sotonová.

Legoland potěší zejména milovníky proslulé stavebnice. Modely z více než 50 000 000 kostiček LEGO se nachází na území velikosti 26 fotbalových hřišť.Naleznete tu osm tematických oblastí s více než padesáti atrakcemi. Například horskou dráhu, na níž pojedete rychlostí 60 km/hod., dvanáctimetrový vodopád nebo setká s ohnivým drakem. Malí badatelé budou obdivovat žraloky a rejnoky v podvodním světě nebo se vydají na expedici do hluboké exotické džungle.

Tip na akce:

Čínský národní cirkus (Od 30. června do 9. září 2012)

Hlavní atrakcí letošní sezóny je akrobatická show Lego Ninjago prezentovaná Čínským národním cirkusem od konce června až do začátku září. Čínský národní cirkus se vrací po velmi úspěšné loňské sezóně s novým programem.

Dlouhé noci (21. července a 4. srpna)

Program Dlouhé noci potěší všechny smysly návštěvníků, když spolu s muzikálovými melodiemi rozsvítí nebe nad Legolandem pestrý ohňostroj. Z muzikálů jsou na programu 21. července Mamma mia a 4. Srpna We will rock you.

Německo hledá superstar (28. července a 11. srpna)

Hvězdy z „Německo hledá superstar“ vystoupí živě v Legolandu.

EUROPA-PARK

EUROPA-PARK je dnes největším zábavním parkem Německa a nabízí výběr z evropských zajímavostí na jednom místě. Na rozloze 85 hektarů nabízí více než100 strhujících atrakcí. Můžete zde zažít bleskové zrychlení na dráze „Blue fire Megacoaster z 0 na 100 km/hod. za 2,5 vteřiny, rodinnou objevnou cestu po sopečném ostrově Island nebo poznávat svět divokých pirátů z Batávie z opravdového voru. Novinkou je gigantická dřevěná horská dráha, která je 1050 m dlouhá, dosahuje výšky 40 m a poletíte na ní rychlostí přes 100 km. Další novinkou je zážitkový hotel ve stylu Nové Anglie Bell Rock.

Tip na akce:

Večeře v oblacích (28. července)

V tento den si můžete v Europa parku vychutnat kulinářské speciality při pohledu na park z ptačí perspektivy, kam vás vynese speciální zařízení. Pokud budete mít o tuto atrakci zájem, doporučujeme si rezervovat místa na stránkách parku.

Fotbalový den (18. srpna)

18. srpna od 9 hodin najdete v Europa-parku spoustu fotbalových soutěží, hvězdy bundesligového týmu FC Shalke 04, s nimiž se budete moci třeba vyfotit nebo můžetevyhrát nejrůznější upomínkové předměty.

Neckermann Cestovní kancelář v rámci koncernu Thomas Cook

Thomas Cook Group plc je druhým největším turistickým koncernem v Evropě. V roce 2010 zajistila celosvětově skupina Thomas Cook dovolenou pro více než 22 miliónů klientů. Thomas Cook působí pod obchodní značkou Neckermann v Německu, Rakousku, Belgii, Holandsku, Francii, Polsku a Maďarsku.

Neckermann Cestovní kancelář v České republice

Neckermann Cestovní kancelář, která patří do skupiny Thomas Cook, působí na českém trhu od roku 2007 a krátké době se zde zařadila mezi důležité zprostředkovatele služeb cestovního ruchu.

Více na www.ckneckermann.cz

Poslední aktualizace: 26.6.2012
Zábavní parky, ráj pro děti na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu