Loading...

Zájezdy na inlinech po Braniborsku s CK TRIP

Tipy a novinky

Zábavně, levně, zkušeně...

CK TRIP již 11. rokem nabízí inlinové zájezdy autobusem i vlastní dopravou do Německa, Rakouska, Maďarska a Itálie. Zájezdy vedou po speciálně vybudovaných a značených asfaltových stezkách bez provozu aut a doprovází je náš odborný průvodce, který vysvětlí zákazníkům trasu, rozdá připravené mapy a itineráře, zaškolí ty nesmělejší do tajů brzdění a nabídne všem možnost trasu absolvovat společně nebo individuálně. Zavazadla veze doprovodný bus, který u etapových zájezdů nabízí občerstvení i možnost zkrácení trasy. U některých našich zájezdů lze bruslení kombinovat s cyklistikou.

Náročnost etap lze zvýšit prodloužením tras či naopak snížit jejich zkrácením. Zájezdy jsou tak vhodné pro méně zkušené bruslaře i vyslovené bruslochrty. Pro bruslaře je nejdůležitějším kritériem kvalita asfaltu. Bruslostezky, jež má CK TRIP v nabídce, jsou svou délkou a kvalitou nesrovnatelné se stezkami, které znáte z ČR.

Dvě nejkvalitnější, nejoblíbenější a nejžádanější bruslařské oblasti v Evropě se nacházejí v německém Braniborsku: Flaeming-Skate a Lužická jezera. Asfalt je zde tak hladký, že si vysloužil přezdívku „černé sklo“. Bruslostezky jsou zde rovinaté, jejich náročnost lze zvýšit prodloužením tras či naopak usnadnit jejich zkrácením.

Flaeming-Skate 260 km Flaeming-Skate, jediné speciální bruslařské stezky v Evropě, zahrnuje šest in-line okruhů prodloužených paprsčitými výběžky se šířkou 3 m a mimořádně jemným asfaltem = „černé sklo“. Trasy vedou poli, zemědělskými vesničkami a historickými městy Dolního Flämingu. Bruslařům, kteří si skating klidnou rovinu jižně od Berlína chtějí zpestřit, se nabízí řada zážitků - koupaliště a jezera lemující stezku, historická centra měst Jüterbog a Luckenwalde s termálními lázněmi, klášter v Zinně, bývalý vojenský prostor Altes Lager a samozřejmě spousta hospůdek a zahradních restaurací na trase.

CK TRIP pořádá do této oblasti několik variant zájezdů. V letošním roce se ještě můžete zúčastnit těchto:

  • Flaeming-skate-KLASIK 9.-11. 8. 2013 (2830/3580 Kč, penzion se snídaní nebo stany)
  • Flaeming-skate-NEW 6.-8. 9.2013 (2950/3680 Kč, penzion se snídaní nebo stany)
  • Flaeming-WEEKEND 14.-15. 9. 2013 (2690 Kč, ubytovna s polopenzí)

Lužická jezera - bruslařský ráj budoucnosti
Nové asfaltové stezky vedoucí okolo jezer nás provedou na pohled netčenou krajinou, svěžími lesy a loukami. Vznikající Lužická jezerní pánev se s 25 jezery stane největší umělou vodní plochou Evropy. Tento bruslařský revír se stovkami kilometrů inline tras čeká na své objevení, v mnoha atlasech je doslova „bílým místem na mapě“. Každý den se můžete vykoupat v jezeře. U některých zájezdů můžete brusle prostřídat s kolem nebo s sebou vzít partnera cyklistu. Proto neváhejte a pojeďte s námi!

CK TRIP pořádá do této oblasti několik variant zájezdů. Letos se ještě můžete zúčastnit těchto:

  • Braniborské bruslostezky 26.-28. 7. 2013 2260/2960 Kč (ubytovna se snídaní nebo stany)
  • Okolo lužických jezer 2.-4. 8. 2013 (2840 Kč, ubytovna se snídaní)
  • Energy-Skate 23.-25. 8. 2013 (3580 Kč, penzion se snídaní a s večerní grillpárty)

Neváhejte a vyrazte s námi na brusle do nejlepších bruslařských revírů Evropy!

Více info: CK TRIP, Pražská 17, Jablonec n. N., tel.: 483312276, 777711734; ck-trip@ck-trip.cz; Praha 2, Londýnská 61, tel.: 222521623; praha@ck-trip.cz nebo na www.ck-trip.cz.

Poslední aktualizace: 29.7.2013
Zájezdy na inlinech po Braniborsku s CK TRIP na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu