Loading...

Zažijte báječné jarní prázdniny na rakouských sjezdovkách s celou rodinou

Tipy a novinky

My děláme lyžování dostupnější a výhodnější!

Stále ještě váháte, kam během Jarních prázdnin vyrazit za zimními radovánkami? Vsaďte na osvědčenou jistotu, vyhlášenou rakouskou kvalitu, ale také výhodnou akční nabídku ubytování + skipas pro děti do 10 let zdarma!

Děti do 10 let zdarma: přenocování a skipas

Akce je platná pro rodiče a děti do 10 let (ročník 2005 a mladší) žijící v téže rodině - předložení dokladu prokazující rodinný vztah a věk dětí nezbytné.

Vyberte si ze široké nabídky zvýhodněných pobytových balíčků v nejkrásnějších lyžařských oblastech po celém rakousku.


foto © Hochficht

V pohádkové šumavské krajině hned za hranicemi u lipenského jezera a jen 3 hodiny autem z Prahy se nachází skiareál Hochficht. Největší rakouský skiareál mimo Alpy obzvláště s vynikající sněhovou jistotou se specializuje na rodiny s dětmi. Moderní infrastruktura, pestré sjezdovky všech obtížností o celkové délce 21 km a tradiční pohostinnost nadchne na Hochfichtu všechny malé i velké příznivce zimních radovánek.

Pouhých 160 km od hranic s Jihočeským krajem se nachází oba skiareály Lackenhof am Ötscher a Hochkar. Lackenhof je velmi oblíben u rodin s dětmi, Hochkar je proslulý svou sněhovou jistotou a láká především vyznavače freeride.


foto © Lackenhof

Hinterstoder je největším hornorakouským lyžařským střediskem a spolu sousedním areálem Wurzeralm jsou velmi snadno dostupné z dálnice Phyrnautobahn. Wurzeralm se soustředí na rodiny s dětmi a vyniká několika alpskými chatami s tradiční rakouskou pohostinností. Hinterstoder platí za opravdové lyžařské eldorádo - od sjezdovky Hannese Trinkla, na které se jezdí světový pohár až po mnohé modré sjezdovky, na kterých si dosyta užije celá rodina.


foto © Wurzeralm

Rovněž v Horním Rakousku leží skiareál Kasberg, rodinné středisko vhodné pro začátečníky i pokročilé, které zaujme svým velkolepým Freestyle parkem.

Dojemnou kulisu nabízí skiareál Grossglockner/Heiligenblut. Zde si užijete zimní radovánky s pohledem na nejvyšší rakouskou horu od začátku zimy až do jara.

V Tyrolsku leží skiareál Hochkössen přezdívaný „action hill“. Nachází se v jednom ze sněhově nejjistějších regionů rakouska a uchvátí vás dech beroucími panoramaty, skvěle upravenými sjezdovkami všech náročností a původní regionální gastronomií.


foto © Hochkössen

Každý z prezentovaných skiareálů patří mezi oblíbené zimní destinace pro rodiny s dětmi, a proto nabízí vám speciální pobytové balíčky šité na míru rodinám s dětmi.

Existuje v zimě něco krásnějšího než trávit na horách nádherné zimní dny se svými blízkými?

Veškeré informace o výhodných pobytových balíčcích najdete ZDE.

Poslední aktualizace: 10.2.2015
Zažijte báječné jarní prázdniny na rakouských sjezdovkách s celou rodinou na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu