Loading...

Zazní na rádiu Impuls - Jedeme do Krkonoš

Tipy a novinky

Svazek Krkonoše naplňuje cíle projektu ROP
„Krkonoše – nová šance pro cestovní ruch“

V rámci 14. kola výzvy Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod (prioritní osy 3 Cestovní ruch, oblasti podpory 3.2. Marketingové a koordinační aktivity v oblasti cestovního ruchu) získal Krkonoše – svazek měst a obcí v oblasti cestovního ruchu finanční podporu na realizaci projektu „Marketingové a koordinační aktivity v Krkonoších". Předmětem projektu jsou aktivity zaměřené např. na popularizaci místního dění, tisk propagačních materiálů, vzdělávání pracovníků státní správy, samosprávy a podnikatelů. Zahrnuta je také například reklamní kampaň vedená v rádiu, které na základě zadávací dokumentace vyhrálo výběrového řízení a nejlépe splnilo požadavky, v rádiu Impuls.

Rozhlasová kampaň má v osmi po sobě jdoucích vlnách ve dvouletém období lákat potenciální hosty do nejvyšších českých hor. Ve třetí vlně je připravena „Pozvánka na běžky“.

Každý natočený rozhlasový spot uvozuje stejný hudební předěl, který provází všechny další spoty kampaně. Jednotlivá témata, která se vztahují k cyklobusům, turistice a cykloturistice, ale i běžeckému a sjezdovému lyžování, jsou odlišena nejen textově, ale i zvukovými efekty jako je například otevírání dveří cyklobusu, zvuk lanové dráhy, horský vítr, anebo na sněhu brzdící sjezdař, apod. Sdělení je moderováno dvojhlasně, ukončeno ženským hlasem: Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií.

Druhá vlna rozhlasové kampaně s pozvánkou na běžky do Krkonoš bude spuštěna v týdnu od 10. prosince 2012, na rádiu Impuls, potrvá 10 dní.

Nalaďte si frekvenci 106.0 FM, 102.0 FM nebo 92.1 FM, mezi8 a20 hod.

Poslední aktualizace: 10.12.2012
Zazní na rádiu Impuls - Jedeme do Krkonoš na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu