Loading...

Zimní rodinná dovolená v Korutanech (Rakousko)

Tipy a novinky

Pokud pro zimní rodinnou dovolenou chcete jako nejlepší destinaci jižní stranu Alp se zárukou dostatku sněhu ve střediscích se širokými pozvolnými sjezdovkami, pak jsou Korutany se svou vyhlášenou pohostinností tou nejlepší volbou.

Foto: Bekmen

V nejjižnější spolkové zemi Rakouska je vše zaměřeno na rodiny: přátelští hostitelé se postarají o to, aby velcí i malí hosté prožili nezapomenutelnou dovolenou tam, kde se od prvního okamžiku budou cítit jako doma. Preferenční poloha vedle jistých sněhových podmínek 31 lyžařských oblastí je zárukou čisté radosti ze zimy: díky více než 1 000 kilometrům sjezdovek, skvělým lyžařským podmínkám pro celé rodiny, širokým a slunným sjezdovkám a samozřejmě díky bohatým nabídkám pro rodiny. V Korutanech se nepočítá rychlost, kterou jedete po sjezdovce, zde se počítá pohodlí a bezpečnost.

Zde vám představíme několik atraktivních nabídek z korutanských regionů:

Rodinné euro
V lázních Bad Kleinkirchheim/St. Oswald mohou děti mladší 12 let za pouhé jedno euro za den brázdit sjezdovky v druhé největší lyžařské oblasti v Korutanech.
Děti jezdí zdarma
V lyžařských střediscích kolem jezera Millstätter See, na Sportberg Goldeck a v regionu Innerkrems mohou zdarma lyžovat děti do 14 let.
Sjezdovka jen pro děti
Zlatým hřebem na Katschbergu je dětský svět Katschis Kinderwelt, sjezdovka otevřená jen pro děti – s ohřívárnami, dobrodružným hřištěm a maskotem Katschi.
Pozvánka na dovolenou
Lyžařská oblast Nassfeld-Hermagor zve k lyžování děti do 10 let. Malé děti spí zdarma v pokoji rodičů (vč. stravy) a také bezplatně získají skipas, kurz, vybavení a možnost uložení věcí.
Dobrodružná příroda
Jízdy na saních tažených koňmi, pozorování fauny a flory, stavění iglú nebo dokonce noční putování při světle pochodní – národní park Hohe Tauern nešetří ekologicky šetrnými atrakcemi pro malé i velké. Na ledovci Mölltaler Gletscher jezdí i teenageři do 18 let za polovinu. A v lyžařské oblasti Großglockner-Heiligenblut uhánějí děti do 10 let po sjezdovkách jen za jedno euro na den.
Mimořádné vodní radovánky
Pro malé děti nabízí nové korutanské termální lázně ve Warmbad-Villach dokonce i zvlášť upravenou vodu ke koupání, navíc je zde postaveno mnoho areálů ke hrám a radovánkám.
Příklad balíčku:
Rodinné euro - rodinná lyžařská dovolená za výhodnou cenu
7 nocí ve ***kategorii s polopenzí v Bad Kleinkirchheimu, 6denní skipas Bad Kleinkirchheim/St. Oswald
Cena za 2 dospělé a 2 děti do 12 let
12.01. – 08.03.2013 od Eur 1.319,--
09.03. – 01.04.2013 od Eur 1.129,- (termální koupele se slevou 50 %)
Rezervace možná ve všech kategoriích /např. cena za rodinu v apartmánu, skipas 2 dospělí, 2 děti do 12 let od Eur 699,--/

Více informací o platnosti regionálních nabídek a další podrobné informace najdete na adrese www.korutany.com
Poslední aktualizace: 16.11.2012
Zimní rodinná dovolená v Korutanech (Rakousko) na mapě
Autor: Bekmen
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu