Tak já mám zážitky jiné. Před dvěma lety jsme si s manželkou objednali jídlo. Po 20 minutách mi donesli hotovku,manželce nic,že už došlo! To nevěděli hned? Takhle se hladová manželka dívala na mě, jak mi "chutná" a já pak na ni. Tolik k obsluze. Včera 17.2.16 další zážitek. Skladba jídelního lístku jako z 80-tých let,vzhled taky(ten mi nevadí,retro je v módě). Skoro vše buď z pánve nebo z friťáku. Šel jsem na "jistotu" do smažáku za 99 kč,na tom snad nejde nic zkazit(tatarka z kelímku,sýr prefabrikát, brambory umí uvařit každý). Ovšem specialita dne (podle vybledlého listu specialita posledních 300 dní) - obří borůvkový knedlík s přelivem - to byl zážitek na celý život. Tvrdý dělobuch ze zakaleného těsta plněný podivnou hmotou, zřejmě borůvkovou dobrotou z Tesca z nějaké akce. Kuchař zřejmě neví,že se knedlíky ohřívají na páře a neumí to ohřát ani v mikrovlnce, protože by věděl, že se to musí pokropit a zakrýt. Výsledek - vevnitř teplá a na povrchu tvrdá a obsušená koule. To vše za 105 kč. Další ceny jsou taky luxusní, třeba turek za 30.
Možná by si měl majitel zajet na Kopřivnou do Malé Morávky (turek za 23), aby viděl, jak se dá vařit dobré jídlo a v jakém prostředí za ceny o cca 20 kč vyšší a někdy i nižší - polévky a pod. Nebo na Ovčárnu do vojenské zotavovny - výborné kuře ala kachna, červené zelí,knedlík za 92. Třešnička na dortu je WC. Pro hosty zdarma, pro cizí 20 kč! Za co? Za mýdlo a tekoucí vodu? Tolik nestojí WC ani v Praze na hlavním. Takže já jsem tam byl naposledy.