Loading...
Rady a tipy • Jídlo a ubytování
Strávil jsem pár nocí v hotelu Svatý Tomáš ve stejnojmenné osadě u rakouských hranic. Hotel je nádherný - vybavení velmi dobré, velice příjemné místo na pobyt. Ale naprosto tragický je personál a jak jsem slyšel, od mé poslední návštěvy je to ještě horší. Vůbec nezkoušejte jít do restaurace a něco chtít, od toho tam obsluhující personál opravdu NENÍ, aby někoho obsluhoval. Ono vůbec poznat, kdo je číšník, je docela umění. Za mne tam byla dvě individua - jeden mladý hošan v flanelové košili rozepnuté až po kalhoty, který svému kolegovi na celý lokál hlasitě sděloval, jaké holky měl na pokoji minulou noc a že na příští sežene jiné. Nejdřív jsem vůbec netušil, že patří k personálu, protože popíjel přitom pivo. Druhý číšník působil jako těsně před smrtí - neprosto bez zájmu se bezcílně ploužil lokálem, nevnímaje nikoho z hostů. Dát si kávu znamená i hodinové zdržení. Čili suma sumárum - výborný hotel na přespání, ale na jídlo raději někam jinam.