Panonie - rozdíly mezi českým a maďarským jídlem v restauraci - diskuse

Přidat příspěvek do diskuse

Email se nezobrazí.
  • turista
    Eva
    jiné zkušenosti
    24.7.2009 6:24
    Tak to já mám s jídlem v Maďarsku trochu jiné zkušenosti a to už jsem tam byla počtvrté. Guláše řídké, spíš jak polivka, halászlé samá kost...Ostatní jídlo dobré, i když třeba smažený květák s rýží a tatarkou u nás běžně nenabízej, bylo to moc dobré. Ale, že by dávali nějaké obří porce to bych teda neřekla. S cenama vcelku souhlasím. V běžných restauracích je tam o něco dráž než u nás. Ale v bufetech někdy prodávaj různě plněné palačinky, které jsou vynikající a jedna vyjde zhruba na 10Kč. Když si jich člověk dá 5 tak je nacpaný. Mňam.

Přidat příspěvek do diskuse

Email se nezobrazí.

Zpět na příspěvek Panonie - rozdíly mezi českým a maďarským jídlem v restauraci

zavřít reklamu