VÁŽENÁ, VAŠE PŘÍSPĚVKY VE VZTAHU KE ŠPANĚLSKU JSOU PŘEDEVŠÍM POLOVIČATÉ A HLAVNĚ MATOUCÍ A VYPOVÍDAJÍ O TOM, ŽE JSTE TUDY JEN PROJELA A ŽE O ŠPANĚLSKÝCH REÁLIÍCH VÍTE JEDNO VELKÉ KULOVÉ.
V ESP ŽÁDNÉ "TAPA BARY" NEMÁME. POKUD CHCETE LIDEM NEZNALÝM TOTO PŘIBLÍŽIT, TAK JIM ŘEKNĚTE, ŽE SE V BĚŽNÝCH KAVÁRNÁCH (MŮŽETE I UVÉST ŽE V DENNÍCH I NOČNÍCH BARECH) V ZÁSADĚ PODÁVAJÍ CHUŤOVKY NEBO Z NICH SLOŽENÉ MALÉ PORCE.
PROBOHA...TVRDIT, ŽE JE V ESP VZÁCNĚJŠÍ SI KDEKOLIV DÁT TAPAS JE TOTÉŽ JAKO TVRDIT O ČESKU, ŽE JE TAM ČÍM DÁL VZÁCNEJŠÍ SI DÁT PIVO....... JAK ŘÍKÁM, BLÁBOL ... ALE NEJEN TENTO VÁŠ PŘÍSPĚVEK, KTERÝM JSTE SI MĚLA VYDĚLAT UŽ 8,57 KČ. DIVÍM SE, ŽE VÁM TO VAŠE ZLATOKOPECTVÍ ZA KORUNAMA VLASTNÍCI SERVU BAŠTĚJ. O SERIOZNOSTI VAŠICH PŘÍSPĚVKŮ VE VZTAHU K OSTATNÍM ZEMÍM MÁM VELKÉ A PRO VÝŠE UVEDENÉ I OPRÁVNĚNÉ POCHYBNOSTI.
VÁŽENÁ, PRO VAŠI - A NEJEN PRO VAŠI - INFORMACI:
CHORIZO - PROBOHA - NENÍ ŽÁDNÁ OMÁČKA! JEDNÁ SE O KLASICKOU KLOBÁSU, KTERÁ MÁ SICE V ESP VŠUDE STEJNÝ NÁZEV, ALE TISÍC CHUTÍ PODLE TOHO, KDE CHORIZO JÍTE. A TORTILLA - ŠPANĚLSKÁ - TA ZÁKLADNÍ JE V ZÁSADĚ BRAMBOROVÁ OMELETA.