Loading...
Tipy na výlet • Za gastronomií • Café & patisserie
Pracovníci Restaurace 3C Concept Hlubočepy Martina Mottlová a kuchař Václav Sedláček nám pomohli vyvrátit mýtus, že šodó patří pouze na dukátové buchtičky. Nechal jsem jejich fantazii proudit naplno a výsledkem byla rychlá a chutná sestava dezertů, ovocných salátů a dokonce světový vynález -Créme Šodó Latte ! Na zmrzlinové nebo ovocné poháry lze Créme Šodo použít místo topingu nebo zálivky. Původní chuť zmrzliny i ovoce zůstane zachována, Créme působí jako jemný chuťový doprovod.
U dezertů, zákusků a závinů lze docílit zajmavých chuťových kombinací. Nezávislí degustátoři si nechávali Créme Šodo dokonce přidávat.Zákazník dostává více než pouhý zákusek. Nabíráním šodo prodlužuje čas strávený nad porcí, relaxuje a dostává tak více,než očekával.