Loading...
Tipy na výlet • Za gastronomií • Gastronomie
Když manželé Lucie a Štěpán Tkadlecovi před čtyřmi lety obnovovali starý pivovar v Úněticích u Prahy, kde zlatý mok vařili už mniši v 16. století, doufali, že se mezi velkými výrobci prosadí. Povedlo se a svůj koncept následně rozšířili o restauraci.
Vaří se tu podle receptů šéfkuchaře Lukáše Nechyby a podmínkou je, aby se jídla dobře snoubila s pivem. Podzim zde nyní zpestřují tematické víkendové akce se specialitami z různých druhů mas a zvěřinových hodů. Nově je zařazena divočina a do konce října stihnete ještě českého králíka a přeštické prasátko. Zvěřinu Petron odebíráme jen od společnosti Bidvest , která je zárukou kvality. www.unetickypivovar.cz
Adresa: Rýznerova 19/5, Únětice
Otevřeno:
PO-ČT: 11:00 – 22:00
PÁ – SO: 11:00 – 23:00
NE: 11:00 – 21:00
O zvěřině Petron
Zvěřinové maso je jedním z nejpřirozenějších pokrmů, jež je konzumován po staletí. Ve většině evropských zemí se zvěřina používá celoročně a její obliba stále stoupá. Proto také většina naší české zvěřiny putuje za hranice. Značka Petron má vlastní zpracovnu a nabízí českým restauracím prvotřídní kvalitu zvěřinového masa. Více na www.dobra-zverina.cz