Z Prostějova do Bílé Lhoty aneb z palírny na čerstvý vzduch - diskuse
Přidat příspěvek do diskuse
-
Re:12.4.2013 6:04
My se domácí slivovici určitě nebráníme, ale víš jak se to říká: "Doma pij, co máš - v Prostějově, co Ti nalijí".
-
12.4.2013 0:58
Moc hezky napsaný článek a nebojte, u Becherů se taky fotit nesmí.
A Franta navrhuje domácí - no nevím, jak si vzpomenu na poslední "šliovicový" večírek kousek od Prostějova, vidím bílé myšky ještě dneska
-
11.4.2013 21:54
Když jsem viděl tu kořalku, taky se mi dělalo nevolno. Když se narodila mladší dcera, tak jsem ji zapil domácí slivovicí od příbuzných z Veřovic, měla asi 70 % a myslel jsem, že je to můj konec. Jinak vínko je vínko.
-
11.4.2013 18:45
Ta v pořadí 13.fotografie - ( impresionisticky ztvárněné listoví na stromě v parku) - tak ta je naprosto GENIÁLNÍ !! Článek je též velmi dobrý, jen se mne asi tak do půlky při čtení držela menší žaludeční nevolnost : lidi zlatí, co to chlastáte za všelijaké šroty, proč si radši nekúpíte pár litrů pořádnéj domácí sliovice ?!?
-
Tu mlékárnu11.4.2013 13:05
Ti tedy moc nevěřím. Už ty Loštice byly podzřelé, ačkoliv chlebíček s tvarůžkem a plzní u Coufalů je i mou oblíbenou svačinkou.
Přidat příspěvek do diskuse
Zpět na příspěvek Z Prostějova do Bílé Lhoty aneb z palírny na čerstvý vzduch