My se domácí slivovici určitě nebráníme, ale víš jak se to říká: "Doma pij, co máš - v Prostějově, co Ti nalijí".
Moc hezky napsaný článek a nebojte, u Becherů se taky fotit nesmí.
A Franta navrhuje domácí - no nevím, jak si vzpomenu na poslední "šliovicový" večírek kousek od Prostějova, vidím bílé myšky ještě dneska
Když jsem viděl tu kořalku, taky se mi dělalo nevolno. Když se narodila mladší dcera, tak jsem ji zapil domácí slivovicí od příbuzných z Veřovic, měla asi 70 % a myslel jsem, že je to můj konec. Jinak vínko je vínko.
Ta v pořadí 13.fotografie - ( impresionisticky ztvárněné listoví na stromě v parku) - tak ta je naprosto GENIÁLNÍ !! Článek je též velmi dobrý, jen se mne asi tak do půlky při čtení držela menší žaludeční nevolnost : lidi zlatí, co to chlastáte za všelijaké šroty, proč si radši nekúpíte pár litrů pořádnéj domácí sliovice ?!?
Ti tedy moc nevěřím. Už ty Loštice byly podzřelé, ačkoliv chlebíček s tvarůžkem a plzní u Coufalů je i mou oblíbenou svačinkou.
Zpět na příspěvek Z Prostějova do Bílé Lhoty aneb z palírny na čerstvý vzduch