Loading...
Carne salada s fazolemi
Postup:
Osmažte cibuli nakrájenou na kolečka na oleji, dokud trochu nezměkne. Potom přidejte fazole, šalvěj a rozmarýn (fazole před tím musí být namočeny ve vodě alespoň 12 hodin), přidejte vodu, pepř a sůl a poté vařte, dokud fazole nezměknou. V pánvičce si rozpalte trochu oleje, přidejte na plátky nakrájený Carne Salade a zlehka osmahněte, dokud nezačne měnit barvu, na závěr pokapejte extra panenským olivovým olejem a servírujte s fazolemi.
Kaštanový krém
Postup:
Kaštany mírně povařte v mléce a následně rozmixujte ručním šlehačem, poté si připravte pudinkový krém, přidejte kaštanové pyré a želatinu (namočenou v mléce), smíchejte a zchlaďte. Na závěr vmíchteje šlehačku a naplňte formičky, které máte doma. Před podáváním nechte chladit v lednici alespoň 5 hodin.
Gnocchi se švestkami z Dro
Postup:
Rozmačkejte brambory a přidejte moukou, máslo, sůl, vejce a ujistěte se, že vzniklé těsto se dobře spojilo. Umyjte a osušte švestky, vyndejte pecku a místo ní do švestky vložte trochu cukru. Poté zabalte do těsta, tak aby vznikly velké noky. Ty vařte ve vodě několik minut a vyjměte. Až trochu oschnou, ještě horké je obalte v cukru a skořici. Podávejte je přelité rozpuštěným máslem s lístkem šalvěje.
Bigoi s ouklejí
Postup:
Ze všech ingrediencí si nejprve připravíme omáčku v pánvičce. Na rozpáleném oleji osmahneme šalotku, přidáme filety, rozmarýn, petrželku, vše zjemníme bílým vínem a dochutíme pepřem a necháme probublávat. Špagety si uvaříme ve zvláštním hrnci dle návodu, slijeme vodu a na závěr hotovou omáčku a špagety promícháme.
Další informace: www.gardatrentino.it