Druhy restaurací v Itálii
Rady a tipy • Jídlo a ubytování
Itálie nabízí několik druhů restaurací, zde je výběr:
RISTORANTE - restaurace
TRATTORIA - hostince levnější než ristorante
OSTERIA - typická restaurace s teplou domácí kuchyní
PIZZERIA - všechny drzhy pizzy
TAVOLA CALDA - jednoduchá jídelna s teplou kuchyní
ROSTICERIA - pár stolů pro stravování, ale hotová jídla se zde většinou balí s sebou
TAVERNA - místní speciality a víno
BOTTIGLIERA - vinný šenk, bez jídla, k vínu se podávají olivy
PASTICERIA - cukrárna
BAR - káva, víno a nealkoholické nápoje
LATTERIA - mléčný bar
PANNETTERIA - pečivo a různé druhy pizzy
ENOTECA - prodejna vín
Fotogalerie
Nejsou zde žádné fotografie, jestli k tomuto příspěvku nějaké vlastníte, nahrajte je.
Poslední aktualizace: 11.8.2009
Byl jsem zde!
Zapamatovat