Hotel Bon ***
Tipy na výlet • Za gastronomií • Gastronomie
Hotel Bon se nachází v krásném prostředí CHKO Jizerské hory nedaleko lyžarského areálu Tanvaldský Špičák.
Hotel prošel kompletní rekonstrukcí včetně veškerého gastronomického vybavení kuchyně.
Součástí hotelu je restaurace, která se zaměřuje zejména na mezinárodní kuchyni v moderních a netradičních úpravách.
Ochutnat můžete speciality, jako je např. americký hovězí steak z chovu Angus, klasický český tatarák, vepřová krkovička na grilu nebo kuřecí prsíčka Supreme s kostí pečené do křupava, plněné anglickou slaninou a mini mozzarellou. Veškerou minutkovou úpravu steaku upravujeme moderním technologickým postupem souse – vide, což je vaření ve vakuu při nízké teplotě pro zachování nutričních hodnot. Naše pokrmy připravujeme z čerstvých a kvalitních surovin.
Dále pro ty nejmenší návštěvníky jsme připravili na výběr ze sladkého menu např. noky s mákem a smetanou nebo lívanečky s jablečným tvarohem a borůvkovou omáčkou.
Hotelová restaurace nabízí kapacitu až 60 míst a také bowling s kapacitou 35 míst. Hotel je vhodný pro pořádání firemních akcí, školení, večírků nebo svateb. K těmto účelům jsou k dispozici 2 salónky pro 45 osob, které je možné propojit i s restaurací.
Srdečně Vás zveme k příjemnému posezení.