Restaurace U Dělové koule - dobrá zveřina Petron
Tipy na výlet • Za gastronomií • Gastronomie
Vyhlášená restaurace, která je součástí Hotelu Jičín, nabízí regionální a české speciality a pokrmy mezinárodní kuchyně. Je vítězem Královéhradeckého kraje v Maurerově výběru Grand-restaurant 2014. www.hoteljicin.cz
Adresa: Havlíčkova 21, Jičín
Otevřeno: Po – Ne: 11:00 – 23:00
O zvěřině Petron
Zvěřinové maso je jedním z nejpřirozenějších pokrmů, jež je konzumován po staletí. Ve většině evropských zemí se zvěřina používá celoročně a její obliba stále stoupá. Proto také většina naší české zvěřiny putuje za hranice. Značka Petron má vlastní zpracovnu a nabízí českým restauracím prvotřídní kvalitu zvěřinového masa. Více na www.dobra-zverina.cz