Loading...
Tipy na výlet • Za gastronomií • Gastronomie
Nekuřácká hotelová restaurace je zřízena v loveckém stylu a nabízí komfortní posezení s příjemnou atmosférou. Lovecká restaurace je celoročně zaměřena na moderní kuchyňskou úpravu zvěřiny (sous vide). Zvěřina je dnes žádaná zejména proto, že patří ke zvláště libovým a zdravým druhům masa s nízkým podílem tuků a cholesterolu. Na jídelním lístku najdete také čerstvé ryby, drůbež a méně známé předkrmy a deserty. Vše je připravováno vždy z kvalitních a čerstvých surovin. Můžete si vybrat z nabídky á la carte nebo si předem objednat hotelovou polopenzi. K vychutnání kulinářského zážitku přispěje také nabídka kvalitních moravských vín.
Kapacita restaurace je 50 míst a v letních měsících je spojena se slunnou zastřešenou terasou s kapacitou 32 míst. Za chladných večerů jsou na terase k dispozici ohřívací lampy. www.parkhotel-sumava.cz
Adresa: Náměstí 4, Kašperské Hory
Otevřeno: Po – Ne: 11:00 – 22:00
O zvěřině Petron
Zvěřinové maso je jedním z nejpřirozenějších pokrmů, jež je konzumován po staletí. Ve většině evropských zemí se zvěřina používá celoročně a její obliba stále stoupá. Proto také většina naší české zvěřiny putuje za hranice. Značka Petron má vlastní zpracovnu a nabízí českým restauracím prvotřídní kvalitu zvěřinového masa. Více na www.dobra-zverina.cz