Vyzkoušejte si výrobu hořických trubiček na vlastní kůži!
Když se řekne "hořické trubičky", srdce každého milovníka sladkostí zajásá. Napadlo vás někdy, jak se vlastně hořické trubičky vyrábí a kolik práce se ukrývá za touto lahodnou pochoutkou? Neváhejte a přijďte se na to podívat do Miletína v Podkrkonoší. A co více, můžete si to i sami vyzkoušet a vlastnoručně připravené trubičky poté přinést domů a potěšit jimi své nejbližší.
Ruční práce
Při výrobě hořické trubičky je ruční práce zcela nepostradatelná. V první fázi se upeče křehká oplatka složená z mouky, sušeného mléka, rostlinného oleje, sušených vaječných žloutků a cukru. Oplatka dále navlhá v místnostech s řízenou vlhkostí do optimální vláčnosti, kdy je posléze ručně kus po kusu stáčena na horké plotýnce.
Pro nezaměnitelný rukopis každé cukrářky firma přistoupila k personalizaci produktů. Na každém balení Hořických trubiček naleznete jméno cukrářky, která vlastnoručně trubičku stočila. Pak zjistíte, ze kterých rukou pochází TA PRAVÁ CHUŤ.
Rezervujte si exkurzi v nejmodernější provozovně na výrobu tohoto NÁRODNÍHO KLENOTU v Miletíně v Podkrkonoší. Tato provozovna disponuje nejvyšší certifikací včetně BIO výroby. Každý, kdo se ve skupině 3 - 45 lidí objedná, bude mít možnost zhlédnout výrobu hořických trubiček a dozvědět se mnoho zajímavých informací o jejich historii i současnosti. Zkuste si vlastnoručně stočit 10 ks hořických trubiček, které vám budou dárkově zabaleny. Budete mít navíc možnost nakoupit celý sortiment výroby v nové firemní prodejně - otevírací doba po -pá 7.00-15.00 hod. Rezervovat exkurzi je možné zde.
Exkurze trvá standardně 30 minut. V případě zkoušení stáčení až 1 hodinu.
Vyzkoušejte své štěstí a vyhrajte luxusní dárkové balení Hořických trubiček ORIGINAL v jedné ze soutěží.