Loading...

Víte, že každý DinoPark je jiný? V Česku je najdete na pěti místech! Vyrazte za letním dobrodružstvím

Tipy a novinky

Největší síť zábavních parků v ČR, to je DinoPark, který najdete v Plzni, Liberci, Praze, Vyškově a nedaleko Ostravy. A co nového je pro vás připravené pro sezónu 2024?

Především úplně nový film Ztracený svět 2! V ceně vstupenky máte totiž 3D nebo 4D kino, které najdete v každém DinoParku. Nezapomeňte si tedy přijít prožít panoramatický příběh jedné takové bláznivé dovolené s dinosaury v hlavní roli! Úplně nová je také expozice DinoVěda, která znázorňuje, jak se vyvíjel vědecký pohled na dinosaury v čase. Dozvíte se, jak si představovali paleontologové například Stegosaura v roce 1850, nebo 1950 a nebo jak si ho přestavují dnes. A víte, že jinak je každý DinoPark úplně jiný?

Pokud zavítáte třeba do Dinoparku v Plzni, můžete si “sestřelit” dinosaura vodní DinoStříkačkou, vyfotit se u obrovského Apatosaura, prohlédnout si zbrusu nové mládě Brachiosaura nebo spojit návštěvu s přímo sousedící zoologickou zahradou.

V krytém a klimatizovaném DinoParku v Liberci přitahuje největší pozornost DinoTerárium s živými Krokosaury, unikátní je také druhohorní bouře se skutečným deštěm, a děti nadchne veliký skákací hrad, dobrodružná stezka DinoTrack, dovednostní DinoLaser nebo interaktivní Xbox. Novinkou v roce 2024 je DinoAquárium a také zajímavý Kabinet paleontologa, kde uvidíte skutečné paleo nářadí, fosílie a mnoho dalšího.

DinoPark v Praze se nachází na střeše OC Galerie Harfa, odkud se vám naskytne nádherný výhled po okolí. Navíc se tu můžete potkat s čůrajícím Triceratopsem a pořídit originální selfie s obřím Quetzalcoatlusem, jehož „ptačí“ hnízdečko dosahuje velikosti zadního kola od traktoru. V Praze je též oblíbená zóna s virtuální realitou, která vás pomocí digitálních technologií dostane do prostředí téměř skutečných druhohor.

DinoPark Vyškov je umístěný v nádherné přírodě lesoparku, do kterého se dostanete jízdou DinoExpresem ze ZOO. Soupravy oblíbených vláčků, které přivážejí návštěvníky do DinoParku, jsou nové a bezpečnější, stejně tak se můžete těšit i na nové 4D kino, které prošlo kompletní rekonstrukcí. Kromě statických i pohyblivých modelů dinosaurů si můžete vyzkoušet i novinku, kterou je Dupací lávka, kdy se vám celý svět otřásá pod každým vašim krokem.

Zvolíte-li si za svůj cíl DinoPark Ostrava, můžete se těšit na superporci zábavy. Hned za vstupní branou do druhohor na vás budou řvát dva noví pohybliví T-Rexové, za DinoGrilem si dejte pozor na číhajícího masožravého Spinosaura! Kromě toho v největším DinoParku v ČR uvidíte dvanáct metrů vysokou aktivní druhohorní sopku, svezete se DinoExpresem, v hladící MINIZOO se můžete pomazlit s kůzlaty nebo ovečkami, prohlédnout si ztroskotaný vrak DinoExpedičního letadla, vyzkoušet závodní dráhu DinoRace a mnoho dalšího.

Protože chce DinoPark zabavit opravdu celou rodinu, v každém parku najdete občerstvení DinoCafe nebo DinoGril, děti se vyřádí na oblíbeném paleontologickém hřišti, kde si vykopou svou první kostru dinosaura, klouzačky, houpačky, skákadla a prolézačky už většinou hravě najdou samy. V bláznivém DinoHurikánu, který vám sundá čepici z hlavy a pořádně rozcuchá vlasy, se pobaví úplně každý, a nakonec nemůže chybět ani DinoShop, což je obchod plný suvenýrů, které budou připomínat báječně prožitý den v druhohorách. DinoPark také myslí na návštěvníky, kteří jsou jakkoliv omezeni pohybově, vstříc vychází rovněž maminkám a tatínkům s kočárky, a proto jsou všechny parky bezbariérové. Užijte si super výlet do DinoParku! www.dinopark.cz

 

Poslední aktualizace: 5.7.2024
Víte, že každý DinoPark je jiný? V Česku je najdete na pěti místech! Vyrazte za letním dobrodružstvím na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat

Příspěvky z okolí Víte, že každý DinoPark je jiný? V Česku je najdete na pěti místech! Vyrazte za letním dobrodružstvím

Rohanský ostrov
Rohanský ostrov
Ostrov
Mezi Holešovicemi, Karlínem a Libeňským mostem leží…
0.1km
více »
Praha (Karlín) – Lilith na Fragmentu (David Černý)
Praha (Karlín) – Lilith na Fragmentu (David Černý)
Socha
Lilith bývá popisována jako démonická bytost i první žena, stvořená stejně jako Adam z prachu země. A také jako první feministka, pr…
0.4km
více »
Libeňský most - zbořit, nebo restaurovat
Libeňský most - zbořit, nebo restaurovat
Most
V poslední době se opět rozvinuly spory o způsobu opravy…
0.4km
více »
Obelisk utonutých zákopníků v Praze – Karlíně
Obelisk utonutých zákopníků v Praze – Karlíně
Drobné památky
Zajímavá budova Invalidovny, která se nachází v Praze – Karlíně, byla…
0.4km
více »
Pomník Petra Strozziho před Invalidovnou v Praze – Karlíně
Pomník Petra Strozziho před Invalidovnou v Praze – Karlíně
Pomník
Mramorová busta hraběte Petra Strozziho se nachází v Parku před budovou…
0.5km
více »
Výlety na Turistika.cz (10 651)
Výlety na Turistika.cz (10 651)
Tipy na výlet
Zkušení turisté a cestovatelé sdílejí na Turistika.cz…
0.5km
více »
Praha 8 - Karlín - Futurama Business Park
Praha 8 - Karlín - Futurama Business Park
Dům, budova
Pri potulkách po Prahe 8 - Karlíne sme prišli k "hnedým budovám". Tie ako…
0.5km
více »
Invalidovna
Invalidovna
Dům, budova
Invalidovna je pozoruhodný barokní objekt původně postavený pro vysloužil…
0.6km
více »
Praha – Vzpomínající
Praha – Vzpomínající
Socha
V Praze 8 – Karlíně lze objevit veřejný park jménem Kaizlovy sady.…
0.6km
více »
Invalidovna v Praze – Karlíně
Invalidovna v Praze – Karlíně
Zajímavost
Invalidovna, která měla sloužit pro ubytování a k péči o válečné invalidy,…
0.6km
více »
zavřít reklamu