Loading...
Turistické cíle • Sport a rekreace • Cyklo bar - hospůdka
Hledáte -li v Brně místo, kam zajít na dobrý oběd, ve středu města na Kozí ulici stojí Lokál U Caipla, kde si kromě čerstvě uvařeného jídla vychutnáte i čerstvě navařené domácí pivo. Pokud sebou máte domácího čtyřnohého přítele, nedostane pivo, ale vodu v misce do sytosti. Po dobrém obědě zde můžete ochutnat například slivovici vypálenou z těch nejsladších trnek trhaných v Žufánkových sadech. V nekuřácké restauraci si vyberete z poledního a večerního menu, je zde i možnost odnést si zabalené jídlo sebou. Vaří zde českou klasiku z čerstvých surovin bez umělých dochucovadel a polotovarů. Ze specialit zde ochutnáte například býčí pýchu na houbách s rýží, steak z hovězí veverky, z předkrmů - ovarové koleno, přeštickou klobásu, domácí talián s křenem a domácí hořticí a další. Ze svátečních jídel nabízí například svíčkovou hovězí pečeni, pečené kuře s nádivkou, býčí koule na šalvěji. Po dobrém obědě si můžete dát jako dezert tvarohový koláč se švestkami, krupicovou kaši s kakaem nebo rakvičku se šlehačkou.